Θέλεις μετακομίσεις οικιακού εξοπλισμού στην Πάτρα; Είναι εδω!

Είτε θέλεις να μεταφέρεις των οικιακό σου εξοπλισμό γιατί έχεις στα σκαριά μια μετακόμιση στην Πάτρα είτε απλά κάνεις ανακαίνιση στο χώρο σου και θέλεις να μεταφέρεις ότι δε σου χρειάζεται πλέον μια μεταφορική εταιρία θα μπορούσε να είναι η λύση στο πρόβλημα σου. Όχι δεν χρειάζεται να μετακομίζεις σε άλλο σπίτι με όλα σου τα υπάρχοντα για να μπορείς να απευθυνθείς σε μια μεταφορική. Μια μεταφορική εταιρία μπορεί αναλαμβάνει μετακομίσεις ολοκλήρου του νοικοκυριού αλλά δεν μπορεί να κάνει μόνο αυτό. Είναι χρήσιμη και στην περίπτωση που ενώ δεν έχετε σκοπό να μετακομίσετε αλλάζοντας σπίτι σας ενδιαφέρει η μεταφορά μιας ηλεκτρικής κουζίνας ενός πλυντηρίου ενός ψυγείου μιας ντουλάπας σε κάποιο άλλο μέρος. Όπως είναι λογικό δεν μπορείτε από μονοί σας να μεταφέρετε τόσο ογκώδη αντικείμενα με ένα συμβατικό αυτοκίνητο. Μια μεταφορική το μεταφέρει για σας!

Ενημερώστε την μεταφορική εταιρεία για την μεταφορά των οικοσκευών σας ή την μετακόμιση σας στην Πάτρα

Το πρώτο σας βήμα για να πραγματοποιηθεί η μετακόμιση είναι να επικοινωνήσετε με την μεταφορική της αρέσκειας σας. Πείτε αναλυτικά στους ειδικούς με τους οποίους θα έρθετε σε επαφή τι ακριβώς θέλετε να κάνετε. Καλό θα ήταν να αναφέρετε τα αντικείμενα που θέλετε να μεταφέρετε για να δώσετε στον ειδικό να καταλάβει τι ακριβώς χρειάζεστε. Κρίνεται σκόπιμο η επικοινωνία αυτή να μην γίνει την τελευταία στιγμή. Επικοινωνήστε μερικές μέρες νωρίτερα από την μέρα της μετακόμισης των αντικειμένων και πείτε τους ποτέ ακριβώς θέλετε να γίνει.

Επίσκεψη ειδικού στο χώρο πριν την μεταφορά ή την μετακόμιση στην Πάτρα

Αν η πρώτη επικοινωνία είναι ικανοποιητική για σας ένας ειδικός σύμβουλος στις μετακομίσεις συνάμα θα βρεθεί στο χώρο σας για να εκτιμήσει τις ανάγκες σας για χάρη της μεταφορικής εταιρείας. Μια τέτοια επίσκεψη θεωρείτε αναγκαία για να μπορέσει να βολιδοσκοπήσει τόσο τα ιδία τα έπιπλα όσο και τον ευρύτερο χώρο του σπιτιού ώστε να καταλήξει με ακρίβεια στο τι εργαλεία θα χρησιμοποιηθούν και πως θα γίνει μια ασφαλής μεταφορά τους. Θα χρειαστείτε ανυψωτικό μηχάνημα ή οι εργάτες θα πρέπει να μεταφέρουν τα αντικείμενα από τις σκάλες; Τι φορτηγό χρειάζεστε για την μεταφορά; Αυτό μπορεί να το κρίνει ο ειδικός αφού επισκεφτεί το χώρο σας.

Πακετάρισμα οικοσκευών για την μεταφορά ή την μετακόμιση στην Πάτρα

Οι περισσότερες μεταφορικές εταιρίες μπορούν εφόσον το επιθυμείτε να αναλάβουν το πακετάρισμα των αντικειμένων προς μεταφορά. Αν έχει τύχει στο παρελθόν να μετακομίσετε ξέρετε ότι το να βρεις κουτές στα κατάλληλα μεγέθη ώστε να χωρούν τα διάφορα αντικείμενα δεν είναι ούτε απλό ούτε εύκολο στην πράξη. Επίσης η προμήθεια των έξτρα υλικών για να μην σπάσουν τα αντικείμενα ,να κλείσουν οι κουτές όπως πρέπει για να μην ανοίξουν στην μεταφορά χρειάζονται πείρα για να τα κάνετε όπως πρέπει. Για να μην μιλήσω για την καταγραφή του περιεχομένου κάθε κούτας ώστε να βοηθηθείτε στην επανατοποθέτηση τους. Ένας μεγάλος μπελάς πιστέψτε με μπορεί να φύγει από το κεφάλι σας αναθέτοντας το πακετάρισμα στην μεταφορική.

Αποθήκες οικοσκευών σε χώρους της μεταφορικής εταιρείας

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα που σας δίνει μια μεταφορική εταιρεία είναι η προσωρινή αποθήκευση των αντικειμένων σας σε δικούς της αποθηκευτικούς χώρους. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ανθρώπων που πρέπει να αδειάσουν άμεσα και αιφνιδιάστηκα ένα χώρο και δεν έχουν προλάβει να βρουν ένα χώρο για να τα μεταφέρουν. Η μεταφορική μπορεί κατόπιν συμφωνίας να τα αποθηκεύσει σε ειδικούς χώρους και να τα μεταφέρει στο χώρο σας όταν το επιθυμείτε.

Όπως διαπιστώνετε και εσείς μια μεταφορική εταιρεία μπορεί να σας βγάλει απρόσωπους είτε θέλετε μια μετακόμιση στη Πάτρα είτε μια απλή μεταφορά οικιακού εξοπλισμού. Μην διστάσετε λοιπόν να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο!