Οι τιμές διαφορετικών μεταφορικών εταιριών

Πως βγάζει την τιμή μετακόμισης μια μεταφορική;

Αν μια μετακόμιση είναι στα άμεσα σχεδία σας ή σας ενδιαφέρει η μεταφορά μεμονωμένων αντικειμένων από ένα μέρος σε ένα άλλο τότε σίγουρα ψάχνετε μεταφορική εταιρία και σας ανησυχούν οι τιμές που θα δείτε μπροστά σας για να κάνετε χρήση των υπηρεσιών που θέλετε. Κάνοντας μια εμπεριστατωμένη ερεύνα αγοράς που θα σας πρότεινα να είναι όχι απλά εμπεριστατωμένη αλλά εξονυχιστική θα διαπιστώσετε αρκετά μεγάλες διαφορές στο προτεινόμενο τιμοκατάλογο από εταιρεία σε εταιρεία και όχι μόνο αυτό αλλά θα δείτε προς έκπληξη σας ότι δεν υπάρχει εντελώς ενιαίο σύστημα κοστολόγησης των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Μεταφορικές με διαφορετικές τιμές ανάλογα με τον χώρο μετακόμισης

Υπάρχουν μεταφορικές που δίνουν προσφορές με κύριοι κριτήριο τον χώρο που μετακομίζετε. Πιο συγκεκριμένα δηλαδή ενδιαφέρονται να μάθουν αν το σπίτι σας είναι μια απλή γκαρσονιέρα, ένα δυάρι ή ένα τριάρι και σας δίνουν μια τιμή για τον χώρο που σας αφορά. Η μετακόμιση μιας γκαρσονιέρα είναι ότι πιο φθηνό μπορείτε να βρείτε. Από εκεί και πέρα όσο ανεβαίνει η έκταση του σπιτιού και αρά η επίπλωση του τόσο ανεβαίνει και το κίστος της μετακόμισης.
Μεταφορικές εταιρίες που κοστολογούν με την χρήση εξοπλισμού και εργατικού δυναμικού.

Μια διαφορετική προσέγγιση στην κοστολόγηση των υπηρεσιών τους έχουν εκείνες οι μεταφορικές που αφήνουν την ελευθερία στο πελάτη να επιλέξει ο ίδιος τι θα χρησιμοποιήσει για την μετακόμιση του. Αν θα απασχολήσει έναν οδηγό με ένα μικρό φορτηγό έχει την ελάχιστη δυνατή χρέωση από την εταιρεία μιας και αυτή είναι η ελάχιστη υπόδεσι που προσφέρεται συνήθως. Έπειτα μπορεί κάποιος να χρειάζεται να μεταφέρει τα αντικείμενα από ο σπίτι στο φορτηγό και για αυτό να θέλει να απασχολήσει πέραν του οδηγού και 2 εργάτες οπότε έχει μεγαλύτερο κόστος. Επίσης πολλές εταιρίες προσφέρουν και πακέτα με μεγαλύτερο φορτηγό, 2 εργάτες και δυνατότητα πακεταρίσματος επίπλων που γίνεται έναντι υψηλότερου ακόμα υ αντίτιμου. Από τις ακριβότερες ομολογουμένως υπηρεσίες που προσφέρει μια μεταφορική είναι η χρήση του φορτηγού των 5 μέτρων με 4 εργάτες, χρήση ανυψωτικού μηχανήματος και πλήρες πακετάρισμα όλων των αντικειμένων του σπιτιού. Σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν ευτυχώς λίγες εταιρίες που χρεώνουν την χρήση του εργατικού δυναμικού και του εξοπλισμού με την ώρα. Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να ολοκληρώσει την δουλειά του μες στο χρονικό πλαίσιο που έχει πληρώσει αλλιώς έχει έξτρα χρεωση.

Ανάλογα λοιπόν με την μεταφορική που επιλεγεί κάποιος παίρνει και την πρόσφορα για την μετακόμιση του. Έχετε κατά νου ότι το κόστος μπορεί να διαφέρει σημαντικά από επιχείρηση σε επιχείρηση ακόμα κι αν πρόκειται για επιχειρήσεις με τον ίδιο τρόπο κοστολόγησης για αυτό και κρίνεται άσκοπο να αναφερθούν τιμές στο συγκεκριμένο κείμενο. Σε όλες όμως τις περιπτώσεις εταιριών συνήθως προσφέρεται δωρεάν η πρώτη επίσκεψη στο χώρο του ειδικού σύμβουλου μετακομίσεων . Εφόσον αναλάβει η εταιρεία το πακετάρισμα τις περισσότερες φόρες τα υλικά συσκευασίας προσφέρονται δωρεάν.

Όπως ελπίζω να έγινε κατανοητό το πεδίο των μετακομίσεων είναι ομιχλώδες όσο αναφορά το κόστος παροχής των υπηρεσιών και αυτό κάνει την ερεύνα αγοράς όχι απλά μια επιλογή αλλά μια επιβεβλημένη ανάγκη για να εξασφαλίσετε ότι δεν θα ακριβοπληρώσετε υπηρεσίες που θα μπορούσαν άλλοι να σας παρέχουν με αρκετά μικρότερο κόστος στην ιδία ακριβώς ποιότητα. Για οπουδήποτε περεταίρω πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Επικοινώνησε μαζί μας τώρα

Κλικ εδώ...